United-Kingdom-Flag-1-icon Netherlands-Flag-icon

BLANK

TICKETS NU BESCHIKBAAR

KOOP TICKETS

GRAND | The Next Level In Dance

Zaterdag 12 maart 2016 | Ziggo Dome Amsterdam

Wegens het overweldigende succes van de eerste editie, brengen RTL Live entertainment en Fedde le Grand deze unieke ervaring naar de Ziggo Dome. Op zaterdag 12 maart 2016 wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot het grootste dancetheater van Nederland. Momenteel wordt er hard aan een vernieuwde versie van de show gewerkt, waarin dancemuziek en vele vormen van theater en live entertainment opnieuw in elkaar over vloeien. Houdt deze site bij voor de laatste updates! 

De eerste editie van de spectaculaire show GRAND heeft het dance landschap wereldwijd voorgoed veranderd door de volledige cross-over te creëren tussen de werelden van dance en theater. Balletdansers, zangers, breakdansers, acteurs, showballet en live muzikanten spelen allen hun rol op de beats van Fedde Le Grand. Zo ontstaat een overweldigende totaalbeleving waar je van de ene verassing in de andere zal vallen. De dance show die je gezien moet hebben om te geloven. Bereidt je voor op het grootste dance spektakel ter wereld!! 

Fedde Le Grand over GRAND en zijn vervolgstap: ‘Ik denk dat veel mensen sceptisch waren over het samenbrengen van dance en theater.  Ook ik was er in het begin niet zeker van of het zou gaan slagen. Gedurende de ontwikkeling van het concept viel alles echter op zijn plek en hebben we een juiste balans kunnen vinden. Mijn muziek speelt nog steeds de hoofdrol maar we hebben een hele nieuwe dimensie van beleving aan dance willen geven. Ik denk dat we daar goed in geslaagd zijn, de reacties waren in ieder geval fantastisch. Aangezien er veel vraag was naar kaarten en we met de 6 shows volledig uitverkocht waren was een vervolgstap naar een grotere venue vrij logisch. Ik vind het een eer om deze stap met ons concept te mogen zetten en nu naar de Ziggo Dome te gaan. 

Sjoerd van Schooten, Directeur RTL Live Entertainment: ‘De reacties op GRAND waren bijzonder goed en hebben ons ervan overtuigd door te bouwen aan dit concept. Bij de  volgende editie zullen we het huidige concept doorvertalen met behoud van authenticiteit en intimitiet van de show. We zullen van de Ziggo Dome het grootste dancetheater van Nederland maken. We gaan de show op verschillende punten vernieuwen en met plezier gebruikmaken van de ruimte die we hebben.’

REACTIES VAN ARTIESTEN

“GRAND was de beste ervaring ooit. Het waren zes geweldig avonden en het was dan ook een emotioneel moment toen de laatste show ten einde kwam.”
HBS
“GRAND heeft het allemaal! Beats, ballerina’s, breakdance, en dat allemaal verwerkt in een overweldigende show!. Samen optreden met Fedde Le Grand gaf ons zoveel energie en de intimiteit met het publiek was geweldig.”
THE RUGGEDS
“Het was een hele eer om deel uit te maken van een team dat verschillende werelden wist te combineren tot een geweldige show. We hebben geschiedenis geschreven..”
ZAWDI MC
“GRAND steeg boven alles uit, het was een waar kunstwerk Het samenbrengen van verschillende creatieve werelden maakt GRAND tot een unieke show.”
DENNY WHITE
“Deel uitmaken van GRAND was voor mij een unieke ervaring. Ze hebben de lat echt hoger weten te leggen voor dance events. Grand is een unieke ervaring voor de kijker en ik ben dankbaar dat ik hier een onderdeel van mocht zijn. “
JONATHAN MENDELSOHN
“Fedde heeft de gave om elke keer weer vernieuwend te zijn binnen de dance-scene. Het was geweldig om te zien hoe Fedde’s muziek niet alleen het publiek kan vermaken op festivals en clubs, maar ook in de intieme klassieke omgeving van theater Carre. Ik bewonder Fedde daarom enorm en ben hem dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van GRAND.
JULIAN PERRETTA